Savaşçı 58.Bölüm Fragmanı İzle

Savaşçı 58.Bölüm Fragmanı yayınlandı. FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Savaşçı dizisinin yeni bölümü 16 Aralık Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Berk Oktay, Murat Serezli ve Sarp Levendoğlu gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Savaşçı 58.Bölümde de aksiyon dolu sahnelerle sevenlerini ekrana kitleyecek

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Savaşçı’da beklenmedik olaylar!

Albay Kopuz timiyle birlikte yaptığı baskında, Karon’u Suriye’deki malikanesinde sürpriz bir şekilde bulmuştur. Ancak Kutalmış Paşa’dan gelen telefon operasyonun seyrini değiştirir. Karon yaptığı planla Albay Kopuz’u ve Kutalmış Paşa’yı zor bir kararın eşiğine getirir. Bu arada Yüzbaşı Kağan komutasındaki Kılıç Timi ise Pilot Üsteğmen Funda’yla birlikte her şeyden habersiz helikopterle yoldadır. Karon şimdi ele geçirilmiş gibi görünse de, asıl sinsi planını çoktan devreye sokmuştur.

SAVAŞÇI SON BÖLÜM İZLE

Kara Ağaç Destanı 11.Bölüm Fragmanı izle Kuruluş Osman 159.Bölüm Fragmanı izle Gönül Dağı 138.Bölüm Fragmanı izle Yabani 33.Bölüm Fragmanı izle Bir Sevdadır 13.Bölüm Fragmanı izle (Final) Ateş Kuşları 54.Bölüm Fragmanı izle (Final)