Savaşçı 54.Bölüm Fragmanı İzle

This browser does not support the video element.

Savaşçı 54.Bölüm Fragmanı yayınlandı. FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Savaşçı dizisinin yeni bölümü 18 Kasım Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Berk Oktay, Murat Serezli ve Sarp Levendoğlu gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Savaşçı bu hafta yayınlanacak mı?

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Selçuk, Yörük Haydar’ı asıldığı ipten kurtarabildi mi?

Kılıç Timi akıllarındaki bu soruyla Haydar’ın yanına koşarken, Albay Kopuz da Türk Birliği askerleriyle birlikte Amerikalı askerlerin engelini aşmak için canını ortaya koyar. Ancak Kılıç Timi ve Kopuz Albay’dan gelen haberler karargahta büyük bir gerilime sebep olur. Kutalmış Paşa yaptığı plan doğrultusunda harekete geçerken zaman gittikçe daralmaktadır.

Bu arada Karon boş durmaz, Kılıç Timi’nin içinde bulunduğu durumdan faydalanır ve çevirdiği şeytani oyunla Türkiye’yi uluslararası büyük bir krizin eşiğine sürüklemeyi amaçlar...

SAVAŞÇI SON BÖLÜM İZLE

Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle Bahar 11.Bölüm Fragmanı izle Taş Kağıt Makas 9.Bölüm Fragmanı izle Gelin 19.Bölüm Fragmanı izle Kirli Sepeti 29.Bölüm Fragmanı izle Gelin 18.Bölüm Fragmanı izle