Sarışın kedicik Ceylan'dan Adnan Oktar'a uzaklaştırma şoku

Sarışın kedicik Ceylan Özgül, Adnan Oktar hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı.

Kedicik Ceylan Özgül, Adnan Oktar'ın yanından kaçmış ve Oktar ile ilgili bir çok iddialarda bulunmuştu. Adnan Oktar cephesinden de Ceylan Özgül'e yönelik sert açıklamalar ve suçlamalarda bulunulmuştu.

Bu konuyla ilgili son gelişme ise Ceylan Özgül cephesinden geldi. Mahkemeye başvuran Özgül, Adnan Oktar ve ekibi hakkında şikayetçi oldu.

İstanbul Anadolu 14. Aile Mahkemesi de 6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Şiddetin Önlenmesine Dair Kanunun 5. Maddesi 1. fıkrası gereğince iki ayrı karar aldı.

Mahkeme, 12 Nisan'da verdiği karar ile Emine Mine Kalça, Gülgün Göktan, Kartal İş, Sinem Hacer Tezyapar hakkında 4 ay süre ile Ceylan Özgül'e yanına yaklaşmama, hakaret etmeme kararı verildi.


Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 5 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Paskalya Bayramı ne zaman? 2024 Paskalya Bayramı hangi tarihte? Yılport Samsunspor Trabzonspor maçı Geniş özeti ve Golleri Askerlik sevk başvuru tarihi ne zaman? Sevk belgesi nasıl alınır?