Saner Ayar: ATATÜRK filmini Engelleyemeyecekler! ATATÜRK 750 binden fazla izleyiciye ulaştı

Filmin dünya prömiyerinin, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın katkılarıyla 4-5 Kasım tarihlerinde Los Angeles’taki “Hollywood Türk Film ve Drama Günleri” kapsamında yapılmasının, bu saldırı girişimlerine ‘en iyi cevap’ olduğunun altını çizen Saner Ayar şöyle devam etti: “Hollywood’un ardından Senegal’de (Dakar) ve Washington’daki galalarıyla, Dubai’deki özel gösterimiyle filmimiz Asya, Avrupa, Amerika ve Afrika’ya, dünyanın dört kıtasına ulaştı. ‘ATATÜRK 1881-1919’ Avrupa’da 160 salonda gösteriliyor.”

İsveç’te, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’nde vizyona giren “ATATÜRK 1881-1919” filminden rahatsız olan terör örgütü PKK/YPG yandaşları, Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret içeren afişler hazırlayarak gösterimin yapılacağı sinema yakınındaki otobüs durağı ve elektrik direklerine asarak; sosyal medyada paylaşımlar yaptılar. Saner Ayar konuyu şöyle değerlendirdi: 

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Şahane Hayatım’da Didem’in annesi Firuze ortaya çıkıyor Gaddar'da Ekber Enver’in ölüm emrini verdi, Dağhan’ın Enver’i vurdu!