Sandık görevlisi ücreti yattı mı, ne zaman yatacak?

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri dolasıyla sandık görevli ücreti merak ediliyor. Oy verme işlemi sürecinde yardımcı olacak vatandaşlar YSK ataması ve gönüllülük esaslı gerçekleşiyor. Sandık başkanı, siyasi parti temsilcileri ve üyeler ayrı ayrı ödeme alıyor. Ödeme tarihleri 14 Mayıs ve 28 Mayıs için ayrı ayrı değerlendiriliyor.Peki YSK Sandık görevlisi ücreti ne kadar, kaç TL, ne zaman ödenecek?

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri dolasıyla sandık görevli ücreti merak ediliyor. Oy verme işlemi sürecinde yardımcı olacak vatandaşlar YSK ataması ve gönüllülük esaslı gerçekleşiyor. Sandık başkanı, siyasi parti temsilcileri ve üyeler ayrı ayrı ödeme alıyor. Ödeme tarihleri 14 Mayıs ve 28 Mayıs için ayrı ayrı değerlendiriliyor.Peki YSK Sandık görevlisi ücreti ne kadar, kaç TL, ne zaman ödenecek? İşte 2023 Sandık görevlisi ücreti..

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Hyundai SANTA FE Red Dot Tasarım Ödülünü Kazandı! Kardeşlerim'de Akif ile Süreyya köşeye sıkışıyor Mutfak Bahane final gününe sevilen sanatçı Gülşah Buzlu damga vurdu!