Samsung'un katlanabilir telefonundan ilk görüntüler geldi

Samsung'un yeni katlanabilir telefonu Galaxy F görüntüleri sosyal medyaya sızdırıldı. Akıllı telefonları farklı boyuta taşıyacak olan o telefon haberimizin detay kısmında...

Son zamanlarda teknoloji gündeminde sıkça yer edinen katlanabilir telefonlara Samsungtarafından bir yenisi daha ekleniyor. Güney Koreli şirket SDC 2018'de katlanabilir telefonun konsept tasarımını ortaya çıkarmıştı. Samsung Vietnam tarafından paylaşılan görüntüye göre SDC 2018'de tanıtılan katlanabilir özelliğine sahip telefondan daha iyi bir tasarıma sahip cihaz geliyor.

Ortaya çıkan görüntülerde Henüz ismi net olarak belli olmayan katlanabilir telefonun oldukça minimalist bir tasarıma sahip olduğunu görüyoruz. SDC 2018'de konsept tasarımı paylaşılan telefondan daha iyi bir görünüşe sahip olduğunu gördüğümüz cihazın piyasaya sunulması halinde dikkatleri üzerine çekecek gibi gözüküyor.



Katlanabilme özelliğine sahip Samsung, telefonun ekran boyutu katlanmış şekildeyken 4.58 inç olacak. Cihaz açıldığı takdirde 7.3 inç'lik dev bir ekran ile karşımıza çıkacak. Henüz hakkında herhangi bir resmi açıklama bulunmayan telefonun piyasaya sunulup sunulmayacağı ise merak konusu.


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 2024 Okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatiline kaç gün kaldı? LGS ne zaman? 2024 LGS sınav yerleri ve giriş belgeleri belli oldu mu? 2024 Bayram tatili ne zaman? Bayram tatili kaç gün olacak? 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de! Babalar Günü ne zaman? 2024 Babalar Günü hangi gün?