Salah İtirafı: Bazen onu sevmiyorum

Liverpool'un genç futbolcusu Trent Alexander-Arnold, bu sezon harikalar yaratan Salah için, "Bazen onu sevmiyorum" dedi.

Bu sezon 43 gol, 15 asist üreterek yılın en iyi futbolcuları arasında gösterilen Muhammed Salah, Liverpool'dan takım arkadaşlarının övgülerini almaya devam ediyor.

Liverpool'un 19 yaşındaki beki Trent Alexander-Arnold, İngiliz basınına yaptığı açıklamada Salah için 'kabus' yorumunu yaptı.

"BAZEN ONU SEVMİYORUM"

Trent Alexander-Arnold, "Salah ile bir hafta boyunca antrenman yapmak tam bir kabus. Bazen karşımda yaptığı şeyler yüzünden onu sevmiyorum. Rakip olmadığımız ve kendi takımımızda oynuyor diye çok mutluyum." şeklinde konuştu.


Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Tarihte bugün ne oldu? 5 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 2024 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak ? 2024 THY Kabin memuru alımı ne zaman? Başvuru şartları neler? Yılport Samsunspor Trabzonspor maçı Geniş özeti ve Golleri