Sahilde erkek erkeğe ilişkiye girdiler!

Muğla'nın Milas ilçesinde yaşayan bir vatandaş, kendisine ait fotoğrafların montajlanarak uygunsuz bir şekilde sosyal medyada kullanıldığını iddia ederek, savcılığa suç duyurusunda bulundu. ÇEtenin, Bodrum'da geçen günlerde kamuoyuna yansıyan sapık ilişkinin fotoğrafları üzerine montaj yaparak vatandaşları tehdit ve şantajla dolandırdığı ortaya çıktı.

Muğla'nın Bodrum ilçesi Haremtan Koyu'nda geçtiğimiz günlerde meydana gelen ve gündüz vakti erkek erkeğe cinsel ilişkiye girilen hayasız görüntülerin basına yansıyıp haber olmasının ardından ortaya ilginç dolandırıcılık olayları çıkmaya başladı. Yayınlanan haberlerdeki fotoğraflarda ve metinde değişiklik yaparak yeniden paylaşan şebeke, fotoğraf ve bilgilerini kullandıkları kişiye, daha sonra iletişime geçerek para karşılığında paylaşımları kaldırabileceklerini ifade etti. Tuzağa düşmeyen Muğla'nın Milas ilçesinde yaşayan mağdur vatandaş, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Galatasaray EMS Yapı Sivasspor Maçı Geniş Özete ve Golleri! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak?