Otomobil Piyasası Görünümü Raporuna Göre Otomobil Piyasasında Fiyatlar Geriliyor!

Otomobil Piyasası Görünümü’’ raporunu yayınladı. Sahibinden.com ‘’Otomobil Piyasası Görünümü’’ Raporuna Göre Otomobil Piyasasında Fiyatlar Geriliyor. Ortalama satılık otomobil cari fiyatı kasım ayında ekime kıyasla yüzde 2,5 azaldı. Kasım ayında ortalama otomobil fiyatı 879 bin 146 TL oldu. Benzer şekilde, otomobil reel fiyatı da bir önceki aya göre yüzde 6 düşmüştü.

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ile birlikte kamuoyuna düzenli veri sağlama misyonuyla çalışmalarının kapsamını genişletti ve ilk  ‘’Otomobil Piyasası Görünümü’’ raporunu yayınladı. sahibinden.com’da yayınlanan ilanlardan hareketle hazırlanan ve ikinci el otomobil piyasasının genel durumunu, fiyatlarını, arz ve talep dengesini; araç sınıflarına, yaş gruplarına ve yakıt türlerine göre analiz eden rapor her ay sektöre dair genel bir perspektif sunmayı hedefliyor.

70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri Kazananlarını Açıkladı! Çölyak hastalığı, duygusal ve sosyal yaşam üzerindeki etkisi vardır Gaddar'da Enver’in Ekber’in teklifine nasıl cevap verecek?