Sağlıklı Bir Yılbaşı Sofrası Hazırlamanın İpuçları

Yılbaşı akşamı yeni bir başlangıcı kutlamanın yanı sıra sevdiklerimizle buluşmaya da vesile oluyor. Bu özel akşamda sofralar da bir o kadar zengin ve görkemli şekilde hazırlanıyor. Çeşit çeşit yemekler, mezeler, tatlılar, salatalar, çerezlerin yer aldığı yılbaşı sofralarının bazı sağlık sorunlarına neden olabileceğini hatırlatan Bir Adım Sağlık’ın Genel Müdürü Ayşe Şengel, sağlıklı yılbaşı sofralarının ipuçlarını veriyor.

Yılbaşı akşamı yeni bir başlangıcı kutlamanın yanı sıra sevdiklerimizle buluşmaya da vesile oluyor. Bu özel akşamda sofralar da bir o kadar zengin ve görkemli şekilde hazırlanıyor. Çeşit çeşit yemekler, mezeler, tatlılar, salatalar, çerezlerin yer aldığı yılbaşı sofralarının bazı sağlık sorunlarına neden olabileceğini hatırlatan Bir Adım Sağlık’ın Genel Müdürü Ayşe Şengel, sağlıklı yılbaşı sofralarının ipuçlarını veriyor. 

En güzel resimli duygusal Anneler Günü mesajları 2024 Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Şahane Hayatım’da Didem Şebnem’e karşı büyük bir zafer kazanıyor! Hafta finaline sevilen sanatçı Mehtap Yılmaz damga vurdu