Sağlık Bakanı açıkladı! Binlerce yasak geliyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yasal mevzuata aykırı ürün satış ve tanıtımı yapan internet siteleri ve televizyonlara ceza kesildiğini açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yasal mevzuata aykırı ürün satış ve tanıtımı yapan internet siteleri ve televizyonlara ceza kesildiğini açıkladı.

Son dakika haberine göre Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "2 bin 456 internet sitesi, reklamların tüketiciyi aldatıcı ve yanıltıcı olması nedeniyle idari işlem uygulanmak üzere Ticaret Bakanlığına bildirildi. Ocak ayından bugüne kadar sağlık beyanı mevzuatına aykırı şekilde ürün tanıtım veya satışının yapıldığı 3 bin 732 internet sitesi, erişimin engellenmesi için Erişim Sağlayıcıları Birliğine iletildi" diye konuştu.

Sağlık Bakanı Koca "2 bin 456 internet sitesi, reklamların tüketiciyi aldatıcı ve yanıltıcı olması nedeniyle idari işlem uygulanmak üzere Ticaret Bakanlığına bildirildi. Ocak ayından bu yana sağlık mevzuatına aykırı ürün tanıtımı veya satışının yapıldığı internet siteleri ile televizyon kuruluşlarına 6 milyon 350 bin lira idari ceza uygulandı" açıklamasında bulundu.


17 Mayıs 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de! 2024 MEB Bursluluk sınavı sonuçları (İOKBS) nereden sorgulanır? Tasarruf Tedbirleri Genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir? Öğretmenlik Meslek Kanunu çıktı mı? Şahane Hayatım'da Didem’in Şebnem’e karşı yeni planı hayata geçiriyor! Dışişleri'ne yeni atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı