Sabah yazarı iki isimden sokağa çıkanlar için şok sözler !

Sabah Gazetesi yazarlarından Engin Ardıç ve Mehmet Barlas, temel ihtiyaçları için sokağa çıkanlar için çok sert sözler sarf etti.

Sabah gazetesinin yazarları Engin Ardıç ve Mehmet Barlas, bugünkü köşe yazılarında temel ihtiyaçlarını temin etmek için dışarıya çıkan vatandaşlara çok ağır sözlerle tepki gösterdi.

Vatandaşa "Zeka özürlüler" diye hakaret eden Mehmet Barlas, "Yasak başlamadan önce gece yarısı sokakları, meydanları, marketleri dolduranları ise büyük çoğunluk Koronavirüs salgınını umursamadıklarına göre bunlar zeka özürlü olmalılar" ifadelerini kullandı.

MEHMET BARLAS'IN İLGİLİ YAZISI İÇİN TIKLAYIN

"YASAĞI ÇİĞNEYEN AYILARI GÜLEREK İZLEMİYOR MUYUZ?"

Dışarı çıkan vatandaşlar için "Ayılar, alt tabaka, lümpenler" ifadeleriyle hakaret eden Engin Ardıç ise, şunları söyledi:

"Şimdi de, yasağı çiğneyen ayıları televizyondan gülerek izlemiyor muyuz?

İşbu yasak alt tabaka için konulmuştur.

Küçük burjuva yasaklara büyük ölçüde uyum sağladı.

Yüksek sosyete, Şeyma hariç, olgun davranıyor. Ama onların evleri de geniştir.

Arıza çıkaran lumpen proletaryadır."

ENGİN ARDIÇ'IN İLGİLİ YAZISI İÇİN TIKLAYIN

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Damar tıkanıklıklarını önlemenin 7 etkili yolu! Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23.Bölüm Fragmanı izle Kızıl Goncalar 17.Bölüm Fragmanı izle Gastroenterit (Mide Gribi) bahar aylarında daha sık görülüyor!