Sabah aç karnına kahve içiyorsanız sağlığınız tehlikede! İşte nedeni..

Kahve de artık Türkiye'de çaydan sona en çok tüketilen içeceklerden biri haline geldi. Günde 1-2 fincan kahve tüketimi, herhangi bir hastalığı bulunmayan ve ilaç kullanmayan bireyler için oldukça faydalı. Ancak bu miktarın üstünde kahve tüketenler ise bazı uyarılara dikkat etmeli. Çünkü zararı olabilir. Uzmanlardan ise Türk kahvesi ve hazır kahve, filtre kahve içenlere ise çok önemli bir uyarı geldi. Özellikle sabah erken kahveden vazgeçmeyenler için gelen uyarı çok ciddi.

Türk kahvesi, lezzetinin yanı sıra sağlığa olan faydaları ile de oldukça popüler bir içecek. Pişirme tekniği nedeniyle herhangi bir süzme veya filtreleme işlemine tabi tutulmayan Türk kahvesi, diğer kahve türlerine oranla kahvenin faydalarından çok daha büyük oranda yararlanabilmenizi sağlar.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti! Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri Amedspor 1. Lig'e çok yakın! Diyarbakır'da Amedspor kutlaması!