Rusya ve Türkiye anlaştı: 3. geliyor!

Rus ve Türk havacılık sektörü yetkilileri, Moskova-Antalya hattında üçüncü bir havayolu şirketinin tayin edilmesi konusunda anlaşmaya vardı.

Rus ve Türk havacılık sektörü yetkilileri, Moskova-Antalya hattında haftada 7 kez sefer gerçekleştirecek üçüncü bir havayolu şirketinin tayin edilmesi konusunda anlaşmaya vardı.

Sputnik'in haberine göre Rusya Federal Havacılık Kurumu'nun (Rosaviatsiya) sitesinde yayınlanan yazıdan, Ulaştırma Bakanlığı’nın Sivil Havacılık Devlet Politikası Departman Başkanı Svetlana Petrova'nın imzasını taşıyan teklif mektubunun, 27 Ekim’de Türk yetkililere gönderildiği öğrenildi.

Şu anda Moskova-Antalya hattındaki doğrudan seferler, Rus havacılık şirketi Aeroflot ve Türk Havayolları tarafından gerçekleştiriliyor.


Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 5 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Paskalya Bayramı ne zaman? 2024 Paskalya Bayramı hangi tarihte? Yılport Samsunspor Trabzonspor maçı Geniş özeti ve Golleri 2024 THY Kabin memuru alımı ne zaman? Başvuru şartları neler?