Son dakika!

Ruhani kötü haberi duyurdu! Korkutan corona virüs açıklaması

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani yaptığı son dakika açıklamasında, "Corona virüs neredeyse bütün şehirlere yayıldı" ifadelerini kullandı.

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani yaptığı son dakika açıklamasında, "Corona virüs neredeyse bütün şehirlere yayıldı" ifadelerini kullandı.

Reuters'ta yer verilen habere göre, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, "Corona virüs ülkemizde neredeyse bütün şehirlere yayıldı. İran bu salgını minimum ölüm sayısı ile kısa zamanda yenecek" açıklamasında bulundu.

İlk vakanın görülmesinin ardından yayılma ve ölüm hızı ile ikinci kaynak ülke haline gelen İran'da Koronavirüs'le mücadele anlamında kontrol kaybedildi. İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani yaptığı son dakika açıklamasında, "Koronavirüs neredeyse bütün şehirlere yayıldı" ifadelerini kullandı.Korkutan açıklama sonrası İran'da ülke genelinde bir panik havası oluştu. Gelişmeler ve son durum endişeyle takip ediliyor.

MAHKUMLARI BİLE SERBEST BIRAKTILAR

İran'da, koronavirüs kabusu nedeniyle 54 binden fazla tutuklu ve hükümlü de alınan son dakika kararı ile geçici olarak serbest bırakıldı. Karar, kalabalık cezaevlerinde virüsün yayılmaması amacıyla alındı. Serbest bırakılanların test sonuçlarının negatif çıktığı belirtildi.

EN AZ 77 KİŞİ ÖLDÜ

İran'da koronavirüsün yol açtığı Covid-19 adı verilen hastalık sonucu iki haftadan kısa bir süre içerisinde en az 77 kişi öldü.

Beşiktaş Kulübünden sert Beyaz TV açıklaması! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Gelin 19.Bölüm Fragmanı izle Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri