RTÜK, FOX TV'nin yeni dizisi Kimsesizler ile ilgili inceleme başlattı

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), FOX TV'de Ekim ayında yayınlanmaya başlayacak olan Kimsesizler dizisi ile ilgili Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nin bildirimleri ve gelen şikayetler üzerine inceleme başlatıldığını açıkladı. Kimsesizler dizisinin fragmanında, Erdal Beşikçioğlu'nun canlandırdığı "Mahir Boztepe" karakterinin dizideki çocuklara sert ifadeler kullanması izleyicilerin tepkisini çekmişti.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Fox TV'de yayınlanan 'Kimsesizler' dizisi ile ilgili gelen şikayetler üzerine inceleme başlatıldığını bildirdi. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da yaptığı açıklamada "Devletimiz ihtiyaç duyan tüm vatandaşlarımıza imkanlarını ve sosyal hizmet modellerini seferber etmektedir. Dizinin tanıtımlarında çocuk koruma sistemimiz hakkında yeterli ölçüde bilgi sahibi olunmadığı görülmektedir. " dedi.

Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Yılport Samsunspor Trabzonspor maçı Geniş özeti ve Golleri