Romanya'da trafik kazasında 3 Arçelik çalışanı hayatını kaybetti

Arçelik'in, Romanya'nın Targovişte şehrindeki fabrikası Arctic'e araçlarıyla giden 3 Türk yönetici, DN 71 yolunda geçirdikleri trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Romanya’da meydana gelen ve 3 aracın karıştığı trafik kazasında 3 Türk hayatını kaybetti.

Kaza Targovişte şehrinde DN 71 yolu üzerinde sabah saatlerinde meydana geldi. 1 TIR ve 2 otomobilin karıştığı kazada 3 Türk ile bir Romen vatandaşının hayatını kaybettiği belirtildi.

Romanya Türk İş Adamları Derneğince yapılan açıklamada, Arçelik’in Romanya’daki fabrikası olan Arctic Romanya’nın 1 Türk yöneticisi ve 2 Türk personelinin ve Romen sürücünün kazada hayatını kaybettiği duyuruldu.

Öte yandan, kaza nedeniyle yol üzerinde ulaşıma geçici olarak ara verilirken, olay yerinde inceleme başlatıldığı belirtildi.


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 7 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Tümosan Konyaspor Fenerbahçe Maçı Geniş Özeti Dünya Genelinde Kripto Para Birimleri İçin Düzenleyici Çerçeve Formula 1 İtalya Grand Prix'si hangi tarihte, nerede gerçekleşecek? 6 Mayıs Kabine Toplantısı kararları ve sonuçları açıklandı!