Roma'yı yarı finale taşıyan asist Cengiz Ünder'den

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Roma, ilk maçta 4-1 mağlup olduğu Barcelona'yı rövanş maçında kendi evinde 3-0 ile geçti ve adını yarı finale yazdırdı. Cengiz Ünder turu getiren golün asistini yaparak gecenin kahramanlarından oldu.

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Roma, 4-1'in rövanşında Barcelona'yı evinde konuk etti.

Maça hızlı başlayan Roma, 6. dakikada Dzeko ile 1-0 öne geçti. Tur için gollere ihtiyacı olan Roma ataklarına devam etti fakat ilk yarıda başka gol gelmeyince takımlar soyunma odasına 1-0'lık skorla girdi. İkinci yarıda da aynı etkinliğine devam eden Roma, 58. dakikada penaltıdan De Rossi ile durumu 2-0'a getirdi ve bir üst tur için umutlarını iyice arttırdı.

​Roma'yı bir üst tura taşıyan gol ise 82. dakikada Cengiz Ünder'in asistinde Kostas Manolas'ın kafasıyla geldi ve Roma, Barcelona'yı 3-0 mağlup edip, ilk maçta 4-1 yenilmesine karşın skor avantajını elde edip adını yarı finale yazdırdı.




Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 5 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Yılport Samsunspor Trabzonspor maçı Geniş özeti ve Golleri Yabani 33.Bölüm Fragmanı izle Gönül Dağı 138.Bölüm Fragmanı izle