Rodallega’dan harika gol, Trabzonspor’dan muhteşem geri dönüş!

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Trabzonspor evinde Kasımpaşa’yı konuk etti. Bordo – Mavililer 2 – 0 geriye düştüğü maçta ilk yarının sonlarında Burak Yılmaz’ın 43. dakika da bulduğu gol ile 2 – 1 geride soyunma odasının yolunu tuttu. İkinci yarıya hızlı başlayan Bordo Mavililer arka arkaya bulduğu gollerle 4 – 2 öne geçti ve tarihi bir geri dönüşe imza attı.

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Trabzonspor, taraftarı önünde muhteşem bir geri dönüşe imza attı! Kasımpaşa karşısında 2 – 0 geriye düştüğü maçta 43. dakika da Burak Yılmaz’ın golü ile farkı 1’e indirdi ve soyunma odasına 2 – 1 geri de gitti. İkinci yarıya hızlı başlayan Trabzonspor 53. dakika da Frikik’ten düzgün bir vuruş yapan Rodallega, harika bir golle maçı 2-2’ye getirdi.  Daha sonra 72. dakikada Pereira sağdan ortaladı. Rodallega rövaşata ile müthiş bir gol attı ve durumu 3 – 2’ye getirdi. Bu golden sadece 2 dakika sonra Kucka’nın pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Burak, golünü attı ve takımı 4 – 2 öne geçirdi. Trabzonspor forvetlerinden bulduğu birbirinden muhteşem gollerle tarihi bir geri dönüşe imza attı ve 3 puanı cebine koydu.

Trabzonspor'un forvetleri Kasımpaşa'ya gol oldu yağdı adeta. Bordo - Mavililer Burak Yılmaz (2) ve Rodallega'nın (2) golleri ile 2 -0 geriye düştüğü maçta muhteşem bir geri dönüşe imza attı.

TRHABERLER / MEHMET MERT ALTINUÇ


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Fenerbahçe Beko Monaco maçı sonrası saha karıştı! Beşiktaş Çaykur Rizespor Maçı geniş Özeti ve Golleri! 2024 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak ? Tarihte bugün ne oldu? 4 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle