Roberto Soldado'dan hakem yorumu

Vodafone Park'ta 2-2'lik skorla biten unutulmaz Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi, geceye damga vurdu! Goller kadar yumruklar ve kırmızı kartların konuştuğu derbide Fenerbahçe'nin İspanyol golcüsü Roberto Soldado maç sonunda açıklamalar yaptı

Beşiktaş ile Fenerbahçe, sadece 4 gün aranın ardından bu kez Ziraat Türkiye Kupası'nda karşı karşıya geldi. Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş'ın 3-1 kazandığı derbiden sonra iki takım Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında kozlarını paylaştı.

Hızlı başlayan maçta iki taraf da erken goller bulunca maçın ilk 20 dakikası 1-1'le geçildi. 10 dakika uzatma eklenen mücadelenin son düdüğü çaldığında ortaya çıkan bilanço 4 gol 3 kırmızı karttı. Ricardo Quaresma, Volkan Demirel ve Alper Potuk takımlarını eksik bırakırken Fenerbahçe, 9 kişi kalmasına rağmen 2-2'lik skorla 17 Nisan'daki rövanş öncesinde avantajlı skoru elde etti. Fenerbahçe'nin ilk golünü atan Roberto Soldado maç sonunda açıklamalar yaptı. İspanyol golcünün maç sonunda yaptığı açıklamalar şöyle:

"Pazar akşamki maçta hatalarımızı gördük. Kendi tarzımızı sahaya yansıtamadığımızı düşünerek bu maça çıktık. Maçın ilk dakikasından itibaren kendi seviyesini gösteren bir Fenerbahçe'yi göstermek istedik."


Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! KPSS başvuru ücretleri belli oldu! KPSS Lisans, Ön lisans başvuruları!