Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe yorumu: Vallahi rezalet, billahi rezalet, bu Fener gerçekten rezalet video izle

Rıdvan Dilmen, %100 Futbol'da Çaykur Rizespor-Fenerbahçe karşılaşmasının ilk yarısını yorumladı. Rıdvan Dilmen, "Tribünlerde bir tezahürat vardı: 'Vallahi rezalet, billahi rezalet.' Bu Fener gerçekten rezalet." dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'a konuk oluyor. Karşılaşmanın ilk yarısı Çaykur Rizespor'un 3-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, maçın ilk yarısını değerlendirdi.

İşte Dilmen'in yorumları:

"Tribünlerde bir tezahürat vardı: 'Vallahi rezalet, billahi rezalet.' Bu Fener gerçekten rezalet."

"Rizespor'un iyi oyununu da vurgulamak lazım. Geçen hafta Beşiktaş'ın ölüsü 1 puan aldı, bu hafta Rize'nin dirisi ilk yarıda 3-0 yaptı. Futbolda ayıp yoktur, ayrılıklar da olabilir. Ali Bey heyecanla geldi, hatalar olabilir."

"Fenerbahçeli üzgün, Fenerbahçeli kırgın. Gelecek hafta Fenerbahçe, Başakşehir'i yenerse Fenerbahçe 2 senesini kaybeder. Çünkü Cocu ile devam edecektir. Fenerbahçe'nin 2. yarıda 3 gol atacak potansiyeli var ama 4. golü yeme potansiyeli, bundan daha fazla."

"Fenerbahçe'nin ikinci yarıda 3 gol atma potansiyeli var ama dördüncü golü yeme potansiyeli daha fazla"






Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! KPSS başvuru ücretleri belli oldu! KPSS Lisans, Ön lisans başvuruları!