Reyting sonuçları açıklandı! 3 Ocak 2021 Menajerimi Ara, Kefaret ve Masterchef reytingleri

Reyting sonuçları açıklandı... 3 Ocak 2021 Pazar reytingleri belli oldu. Dün televizyonda izleyiciyle buluşan yarışma ve diziler arasında en çok izlenen yapım da böylece ortaya çıktı. Peki Dün yayınlanan dizi ve yarışma programları arasında reytinglerde hangisi birinci oldu?

Reyting sonuçlarına göre dün en çok izlenen televizyon programı hangisi oldu? Pazar akşamı ekranlarda; Çok Güzel Hareketler 2, Güldür Güldür Show, Hercai, Menajerimi Ara, Kefaret, Tövbeler olsun ve MasterChef final bölümü yayınlandı. Bu yapımlardan hangisinin daha fazla izlendiği, dünün reyting sonuçları TİAK ölçümleri neticesinde belli oldu. Günlük Reyting sonuçları; Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülüyor. İşte 3 Ocak 2021 reyting sonuçları…

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri Amedspor 1. Lig'e çok yakın! Diyarbakır'da Amedspor kutlaması! Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti!