Reynmen Umre'ye gitti yaptığı yorum sosyal medyayı ikiye böldü

Youtuber Reynmen, kutsal topraklarda çekildiği bir fotoğrafı sosyal medyadan paylaşınca eleştiri yağmuruna tutuldu.


Youtuber Reynmen, kutsal topraklarda çekildiği bir fotoğrafı sosyal medyadan paylaşınca eleştiri yağmuruna tutuldu.




'Derdim Olsun' şarkısıyla kısa sürede yaklaşık 200 milyon tıklanarak büyük çıkış yakalayan Youtuber Reynmen, Umreye gitti.

Reynmen, kutsal topraklarda çekilen fotoğrafını sosyal medya üzerinden "Selamün Aleyküm" notuyla paylaştı. 

1 milyon beğeni ve binlerce yorum alan fotoğrafa birçok eleştiri geldi. "Prim yapma" diyenlere Youtuber daha fazla sessiz kalamadı.

Reynmen yapılan eleştirilere ise şu cevabı verdi: "Ben bir budist olsam fotoğraf olsam eyvallah ama ben buradan fotoğraf attım diye prim mi yapmış oluyorum; Allah'ım ya küfür edeceğim tövbe tövbe..." 





Reynmen kimdir? Reynmen kaç yaşında?

Sosyal medyada Reynmen adı ile tanınan Yusuf Aktaş, 1995 yılında İstanbul, Bağcılar'da dünyaya geldi. Reynmen 24 yaşındadır.

 





Reynmen'in kaç kardeşi var? Reynmen'in annesi ve babası kimdir?

Reynmen üç kardeştir. Bir kardeşi ve bir de ablası vardır. Babasının ismi Rahmi, annesinin ise Nasibe’dir. 





Reynmen, 25 Ocak Cuma günü yayınladığı 'Derdim Olsun' şarkısı ile 24 saatte 6.3 milyon kullanıcıya ulaşarak Aleyna Tilki'nin elinde bulundurduğu en kısa zamanda en çok izlenen video rekorunu da kırdı.


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! KPSS başvuru ücretleri belli oldu! KPSS Lisans, Ön lisans başvuruları!