Rekor açılış yaptı...

Stephen King'in unutulmaz eserlerinden sinemaya uyarlanan It 117 milyon $ ile tarihi bir gişe rekoru kırdı.

Yayınlanan her yeni fragmanda filmden beklentiler yükselmişti. R derecelendirmesine sahip korku filmleri arasında en iyi açılışı yapacak bir ilk üç gün gişesi elde edebileceğine dair yorumlar yapılan filmde geçen hafta içerisinde filmin açılışı için tahminler $60 milyon civarındaydı.

FİLM BEKLENTİLERİN İKİ KATI GİŞE YAPTI.

ABD'yi vuran Irma Kasırgası sebebiyle, toplamda gişenin 5-6% kadarını bulunduran bölgede sinema salonlarının kapalı olduğunu, dolayısıyla bu miktarın normal şartlarda $125 milyon civarı olabileceği tahmin ediliyor.

Film dünya genelinde vizyona girdiği bölgelerde ise $62 milyon elde ederek ilk üç gününde global olarak $179 milyona ulaştı.

BU HAFTA VİZYONA 5 FİLM GİRDİ

Bunlardan ikisi Cenaze işleri ve Yarım Kalan adlı Türk filmleri, Cenaze işleri 6800 kişi,Yarım Kalan ise 750 kişi tarafından seyredildi.


Esra Erol “Çocuk gelin” skandalını ortaya çıkardı! Tarihte bugün ne oldu? 29 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar Gelin 18.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 98. Bölüm Fragmanı izle Yeni Renault Duster Türkiye pazarına sunulacak! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak?