Red Bull Formulaz Rize’nin Ardeşen Tunca beldesinde geri dönüyor

Karadeniz bölgesinin gelenekselleşen tahta araba mücadelesi Red Bull Formulaz, 27 Ağustos Pazar günü her sene olduğu gibi bu sene de Rize’nin Ardeşen ilçesine bağlı Tunca beldesinde gerçekleştirilecek. Red Bull ve Formulaz Derneği’nin 14. kez birlikte düzenleyeceği yarışa 18 yaş üstü herkes katılabiliyor.

Red Bull Formulaz geri dönüyor 

Karadeniz bölgesinin gelenekselleşen tahta araba mücadelesi Red Bull Formulaz, 27 Ağustos Pazar günü her sene olduğu gibi bu sene de Rize’nin Ardeşen ilçesine bağlı Tunca beldesinde gerçekleştirilecek. Red Bull ve Formulaz Derneği’nin 14. kez birlikte düzenleyeceği yarışa 18 yaş üstü herkes katılabiliyor. Red Bull Formulaz’la ilgili detaylı bilgi RedBull.com/formulaz adresinde.

Muğla'da aranıyordu! Eski eş cinayeti Müge Anlı’ya itiraf etti Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Ardahan ve Kars’ın Suları, Meraları Maden Tehdidi Altında Kuruluş Osman'da Osman Bey’in hedefinde Mekece kalesi var Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Gemini ile daha fazlasını yapın: 1.5 Pro'yu deneyin