Şampiyonlar Ligi

Real Madrid PSG maçı (CANLI YAYIN) Şampiyonlar Ligi

Real Madrid PSG Şampiyonlar Ligi gruplarındaki 5. maçına çıkıyor. Henüz hiç puan kaybı yaşamayan PSG ilk maçta yenmeyi başardığı Real Madrid karşısında bir galibiyet daha almak isterken, Real Madrid zorlu rakibi karşısında kazanarak rövanşı almak istiyor. Peki Real Madrid PSG maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray’ın da yer aldığı Şampiyonlar Ligi A grubu 5. maçında iki dev ekip karşı karşıya geliyor. Fransa’da oynanan ilk maçta sahadan 3-0 mağlup olan Real Madrid bu kez evinde oynanan maçta sahadan üç puanla ayrılan taraf olmak istiyor. Real Madrid’de Asensio, Vazquez, Rodriguez, PSG’de ise Kehrer, Herrera, Choupo-Moting ve Kurzawa sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecekler.

REAL MADRİD PSG HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Santiago Bernabeu’da oynanacak Real Madrid PSG TSİ 23.00’te başlayacak. Artur Dias’ın düdük çalacağı karşılaşma dev maç beIN SPORTS 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

REAL MADRİD PSG MUHTEMEL İLK 11

Real Madrid: Courtois, Carvajal, Sergio Ramos, Varane, Marcelo, Casemiro, Modrid, Kroos, Bale, Hazard, Benzema

PSG: Navas, Meunier, Silva, Kimbempe, Bernat, Gueye, Marquinhos, Verratti, Di Maria, Mbappe, Neymar

Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 5 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar 2024 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak ? Paskalya Bayramı ne zaman? 2024 Paskalya Bayramı hangi tarihte? 2024 THY Kabin memuru alımı ne zaman? Başvuru şartları neler?