Ramazan’da ‘Ne olursa olsun psikozu’ndan uzak durun!

Pandemi koşulları altında Ramazan ayının başlamasına sayılı günler kala, toplum hala sağlık ve dini açılardan yapabilecekleri ve yapamayacakları ile ilgili sorulara yanıt arıyor.

Pandemi koşulları altında Ramazan ayının başlamasına sayılı günler kala, toplum hala sağlık ve dini açılardan yapabilecekleri ve yapamayacakları ile ilgili sorulara yanıt arıyor. Gerekli olmadıkça bir araya gelinmemesi gerektiği uyarısını yineleyen uzmanlar, bu senenin pandemiden dolayı özveri gerektirdiğine dikkat çekiyor. Mecbur hallerde maske, mesafe ve hijyen kurallarını hatırlatan Prof. Dr. Haydar Sur, ‘Ne olursa olsun’ psikozuna dikkat çekiyor ve uyarıyor.

Üsküdar Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı ve Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Haydar Sur, pandemi dönemine denk gelen Ramazan ayında topluma halk sağlığını korumak adına yapılması ve yapılmaması gerekenler ile ilgili önemli tavsiyeler paylaştı.

Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Yılport Samsunspor Trabzonspor maçı Geniş özeti ve Golleri