Ramazan ayında ek tedbirler mi geliyor?

Ramazan ayında uygulanacak yasaklar daha önce Bakanlar Kurulu sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulmuştu. Bilim Kurulu üyesi Afşin Kayıpmaz da artan koronavirüs vakalarının ardından ramazan ayı içerisinde ek tedbirlerin alınabileceğini söyledi. İşte Kayıpmaz’ın Ramazan ayı için gelebilecek yeni yasaklarla ilgili yaptığı son dakika açıklaması…

Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Afşin Kayıpmaz, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından 4'üncüsü düzenlenen Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresi'ne konuşmacı olarak katıldı.

Ramazan ayı içerisinde ek tedbirlerin alınabileceğini söyleyen Doç. Dr. Kayıpmaz, "Ramazan ayı içerisinde de belirli ek tedbirlerin gündeme gelebileceği görülüyor. Kamuda, özel sektörde uzaktan çalışma, bazı kapatma kararları düşünülebilir" dedi.

A101 9 Mayıs günü birçok avantajlı teknolojik ürünü sunacak Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Osman Bey bir başına Bursa’ya giderek neyi hedeflemektedir?