Prostat kanseri hakkında bilinmesi gerekenler

Prostat kanseri, dünyada her sekiz erkekten birini etkiliyor ve hastalar, çoğu zaman durumları hakkında konuşmaktan çekiniyor. Prostat kanseri, dünyanın en büyük üçüncü kanser hastalığı ve akciğer ile bağırsak kanserlerinden daha ölümcül. Bu nedenlerden dolayı prostat kanseri hakkında her erkeğin bilinçlenmesi gerekiyor.

Dünya üzerinde her sekiz erkekten birini etkileyen prostat kanseri hakkında şimdiye dek binlerce kişi doktoruyla dahi bu sorun hakkında konuşamadığı için mahremiyetinden öldü.

 60 yaşındaki aktör Stephen Fry ve 62 yaşındaki TV sunucusu Bill Turnbull, mesanenin altında duran ve meni yapmaya yardımcı olan ceviz büyüklüğünde bir bezde başlayan hastalık ile yıllar süren mücadelelerini ortaya döktü.

 İşte, her erkeğin bu ölümcül hastalık hakkında bilmesi ve önlem alması gereken 8 şey:

Meme kanserinden bile daha tehlikeli 
Günümüzde prostat kanseri yüzünden yılda 11.800 kişi hayatını kaybediyor ve bu durum, prostat kanserinin meme kanserinden daha ölümcül olduğunu açıklıyor.

A101 9 Mayıs günü birçok avantajlı teknolojik ürünü sunacak Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Osman Bey bir başına Bursa’ya giderek neyi hedeflemektedir? Aldatmak'ta Güzide yeni bir çıkmaza giriyor