Prof.Dr.Ünal: Pandemi süreci alışkanlıklarımızı da değiştirdi

Pandemi döneminde beslenme gerçekleri ve bilimsel iletişimin önemi, Beslenme ve Sağlık İletişimi Konferansı’nda tartışıldı.

Pandemi döneminde beslenme gerçekleri ve bilimsel iletişimin önemi, dijital olarak düzenlenen Beslenme ve Sağlık İletişimi Konferansı’nda, dünya çapında uzmanların katılımıyla tartışıldı. Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serhat Ünal, “Güçlü bir bağışıklık sistemi, hastalıkla mücadelede en az koronavirüs aşısı kadar önemli” dedi.

Pandemi döneminde beslenme ve bu konuda medyada yer alan sayısız haberin ne derece bilimsel gerçekleri yansıttığı konusunda en kapsamlı uluslararası konferans, Sabri Ülker Vakfı tarafından düzenlendi.

17-18 Kasım tarihlerinde beslenme ve iletişim alanlarında Türkiye’den ve yurtdışından uzman isimlerin konuşmacı olarak katılımıyla, dijital olarak düzenlenen Beslenme ve Sağlık İletişimi Konferansı’nda, bilimsel bilgi iletişiminin ve medya okuryazarlığının toplum sağlığının geleceği için çok büyük önem taşıdığı, bilgi kirliliği sonucunda hastalığa yakalanma riskinin arttığı belirtildi.

A101 9 Mayıs günü birçok avantajlı teknolojik ürünü sunacak Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Osman Bey bir başına Bursa’ya giderek neyi hedeflemektedir?