Posof’un yeni Kaymakamı Mert, görevine başladı

Ardahan’ın Posof İlçesinde 3 Yıl Görev Yapan Enver Yılmaz’ın Erzincan’ın Üzümlü İlçesine Tayininden Sonra Yerine, Posof A Tayin Edilen Reşadiye Kaymakamı Murat Mete Posof’taki Görevine Başladı

Ardahan’ın Posof ilçesinde 3 yıl görev yapan Enver Yılmaz’ın Erzincan’ın Üzümlü ilçesine tayininden sonra yerine, Posof a tayin edilen Reşadiye Kaymakamı Murat Mete Posof’taki görevine başladı.

Rizeli olan Murat Mete, Posof’u tanıdığını ve insanlarını da bildiğini belirterek, “Görevimiz halkımıza hizmet etmektir” dedi.

Göreve başlayan Kaymakam Mete’yi, kurum amirleri ve Belediye Başkanının ziyaretiyle beraber vatandaşlar da ziyaret ediyor.


18 Mayıs 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de! Tarihte bugün ne oldu? 18 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Erdoğan imzaladı! Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 117. Bölüm Fragmanı izle Cevdet Yılmaz açıkladı: Kamu çalışanına destek geliyor