Polonya’daki ikinci maden kazasında can kaybı 6’ya yükseldi

Polonya’nın güneyindeki Borynia-Zofiowka madeninde yaşanan kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 6’ya ulaştı.

Polonya’nın güneyindeki Borynia-Zofiowka madeninde yaşanan kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 6’ya ulaştı.

Polonya’nın güneyinde bulunan Borynia-Zofiowka madeninde Cumartesi günü meydana gelen maden kazası ile ilgili açıklama yapan Polonya Başbakanı Mateusz Morawiecki, güvenlik standartlarının araştırılacağı sözünü vererek, “Bugün 2 kişi daha öldü.

Zofiowka madeninde hayatını kaybedenlerin sayısı 6 oldu” dedi. Madenlerdeki çalışma durumu ile bağlantılı bir soruşturma emri verdiğini de belirten Başbakan Morawiecki, “Bu aynı zamanda tüm yaşananların sadece talihsiz bir durumdan kaynaklanıp kaynaklanmadığını, tesadüfen olup olmadığını veya herhangi bir ihmal yaşanıp yaşanmadığını gösterecek” açıklamasında bulundu.

Maden işletmesinin ait olduğu şirket olan Jastrzebska Spolka Weglowa (JSW) tarafından yapılan açıklamada, her iki madendeki kurtarma çalışmalarının devam ettiği aktarıldı.
Çarşamba günü Pniowek madeninde yaşanan metan gazı patlamasında, 5 kişi hayatını kaybetmiş, birçok kişi yaralanmış ve 7 kişi de kaybolmuştu.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Süreyya Karabulut: : Cem Garipoğlu’nun otopsi fotoğraflara inanmıyorum