Polat çiftinin güzellik merkezinde Engin Polat'a "taksirle yaralama" suçundan dava!

Kara para aklama, vergi kaçırma ve örgüt üyeliği suçlamalarıyla tutuklanan Dilan ve Engin Polat çifti hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Polat çiftinin güzellik merkezinde bir müşterinin bölgesel zayıflama işlemi yaptırıp bacağında birinci derece yanık oluşmasıyla davacı olduğu öğrenildi. Mağdur kadın, Engin Polat ve uygulamayı yapan çalışan hakkında "taksirle yaralama" suçundan 1'er yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

Polat çiftinin güzellik merkezinde Engin Polat'a "taksirle yaralama" suçundan dava!

Kara para aklama, vergi kaçırma ve örgüt üyeliği suçlamalarıyla tutuklanan Dilan ve Engin Polat çifti hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı. 10 günden fazladır cezaevinde olan Engin Polat'ın hakkında bir de yaralama davası olduğu ortaya çıktı. Polat çiftinin güzellik merkezinde bir müşterinin bölgesel zayıflama işlemi yaptırıp bacağında birinci derece yanık oluşmasıyla davacı olduğu öğrenildi. Mağdur kadın, Engin Polat ve uygulamayı yapan çalışan hakkında "taksirle yaralama" suçundan 1'er yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? VavaCars Fatih Karagümrük Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri Fenerbahçe Mondihome Kayserispor Maçı Geniş Özeti ve Golleri Daha kaliteli uyku için 10 yöntem Sarımsağın faydaları Gaddar’da Aydan Dağhan deliye döndürdü!