İZLE

PKK'lı terörist komandolara böyle teslim oldu

Hakkari'de bir PKK'lı terörist, komandolara teslim oldu. Teröristin teslim olduğu anlar askerlerin kameraları tarafından kaydedildi. Askerler, kendilerine doğru yürüyen teröriste "Devletin şefkatli kollarına hoş geldin" dedi.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde Aktütün kırsalında bir PKK'lı terörist, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) teslim oldu. Teröristin teslim olduğu anlar askerlerin kameralarına yansıdı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) bir PKK'lı teröristin teslim olduğunu bildirdi.

Bakanlık'tan yapılan açıklamada, "Terör örgütünden kaçışlar devam ediyor. Hakkâri/Aktütün'de PKK'lı bir terörist, komandolarımıza teslim oldu. Teröristin üst aramasında; 1 adet el bombası, 1 adet şemsiye, muhtelif kıyafet ve sırt çantası da ele geçirildi" denildi.

TESLİM OLMA ANI KAMERADA
Mesajla birlikte PKK'lı teröristin teslim olma anı da paylaşıldı. Söz konusu görüntülerde askerler "Gel gel. Korkma emniyettesin. Devletin şefkatli kollarına hoş geldin. Türkçe biliyor musun?" şeklinde konuşuyor.

Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Tarihte bugün ne oldu? 5 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 2024 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak ? 2024 THY Kabin memuru alımı ne zaman? Başvuru şartları neler? Yılport Samsunspor Trabzonspor maçı Geniş özeti ve Golleri