PKK'ya ait 2 sığınak ele geçirildi

Bitlis'in Hızan ve Tatvan ilçeleri kırsalında, jandarma ekipleri tarafından terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonlarda tespit edilen 2 sığınakta tüp, akü, pil ve birçok yaşam malzemesi ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, terör ögütü PKK'ya yönelik Hizan ve Tatvan ilçelerine bağlı Ürünveren Köyü- Çıkçık Mezrası ile Yumrukaya Köyü kırsalında, operasyon düzenledi. Operasyonda, yapılan arazi arama-tarama faaliyelerinde PKK'lı teröristlere ait 2 sığınak tespit edildi. Sığınaklarda 32 büyük tüp, 14 küçük tüp, 3 akü, 84 pil ve yaşam malzemeleri ele geçirildi. Bölgedeki operasyonların sürdüğü belirtildi.


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! ÖSYM 2024 KPSS lisans başvurusu başladı mı? Başvuru ücreti ne kadar?