Petrol Ofisi Sosyal Lig, 2023-2024 futbol sezonuna hazır

Teknoloji ve oyun şirketi Petrolig Games tarafından geliştirilen 3.3 milyonu aşan oyuncusuyla Türkiye Süper Ligi’ne özel, ilk ve en popüler fantezi futbol ve menajerlik oyunu Petrol Ofisi Sosyal Lig, yeni futbol sezonunda futbolseverler ile buluşmaya hazır.

Teknoloji ve oyun şirketi Petrolig Games tarafından geliştirilen, 3.3 milyonu aşkın oyuncusuyla Türkiye’nin ilk ve en popüler fantezi futbol ve menajerlik oyunu Petrol Ofisi Sosyal Lig, 2023-2024 futbol sezonuna hazır. Sosyal Lig, yeni sezonda mobil oyun dünyası ve futbol trendlerine uygun şekilde eklenen özellikleriyle oyuncularını daha da gelişmiş ve yenilenmiş özellikleri ile karşılıyor. 

Sosyal Lig oyuncularını bekleyen en büyük sürprizlerinden biri ise bu sezon genel klasmanın iki devreden oluşması. İlk ve ikinci devreyi birinci olarak bitiren futbolseverler büyük ödül Kia Niro Hibrit otomobilin sahibi olacak!

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Şahane Hayatım’da Didem’in annesi Firuze ortaya çıkıyor Gaddar'da Ekber Enver’in ölüm emrini verdi, Dağhan’ın Enver’i vurdu!