Petrol fiyatlarındaki dalgalanmalardan sonra motorine indirim geldi!

Brent petrol fiyatlarındaki düşüş ve döviz kurundaki dalgalanmalar sonrası motorin fiyatlarında güncelleme yapılacağı öğrenildi. En son benzin litre fiyatında 96 kuruşluk bir indirime gidilmişti. Motorinin litre fiyatında ise indirim kararı alındı.

Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre motorinin litre fiyatında 25 Temmuz Pazartesi gecesinden itibaren geçerli olmak üzere indirime gidilecek. Sözcü gazetesinde yer alan habere göre benzin grubunda ise herhangi bir fiyat güncellemesi yapılmayacak.

Pazartesi gecesi gelecek idirimle birlikte motorin litre fiyatı 92 kuruş düşecek. Benzin ve LPG litre fiyatlarında ise herhangi bir değişim olmayacak. Benzinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul’da 22,72 TL, Ankara ve İzmir’de 22,84 TL seviyesinde bulunuyor.

92 kuruşluk indirimle İstanbul'da 24.46 liraya, Ankara'da 24.57 liraya, İzmir'de de 24.59 liraya motorinin litresi satılacak.

Deniz Gezmiş idam anında son sözleri - Deniz Gezmiş son mektubu Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan kimdir ve neden idam edildi? Hüseyin İnan idam anında son sözleri - Hüseyin İnan son mektubu Tarihte bugün ne oldu? 6 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Galatasaray EMS Yapı Sivasspor Maçı Geniş Özete ve Golleri! Survivor All Star 2024 105. Bölüm Fragmanı izle