Perşembe günü dolu, fırtına ve hortum bekleniyor!

İstanbul için dolu alarmı verilirken, yarın 24 ilde de şiddetli yağmur var. Meteoroloji sıcaklığın 8 derece düşeceğini duyurdu. Araçlarınız için şimdiden önlem alın kuvvetli dolu mağdur edecek.

Türkiye genelinde hava sıcaklıkları artarak, mevsim normali değerlerinin üzerine çıktı. Ancak uzmanlar, sıcaklıkların yükselmesinin ardından Perşembe günü yurda giriş yapacak soğuk hava sisteminin dolu, fırtına ve hortuma neden olabileceğini duyurdu. Özellikle İstanbul'da dolunun çok kuvvetli olarak etkili olabileceği uyarısı yapıldı. Uzmanların uyarısının ardından Meteoroloji'den, Marmara ve Ege bölgesi için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. İstanbul, Bursa ve Balıkesir başta olmak üzere 24 il iki gün sürecek kuvvetli yağışların etkisine girecek.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Mucize sağlık kaynağı Zerdeçalın 11 faydası! ‘Yargı’da büyük finale 4 bölüm kala gerilim yeniden tırmanıyor! Aldatmak’ta Yeşim’le Dündar’ın ilişkisi ortalığı karıştıyor Gaddar'da Dağhan, Aydan’a evlilik teklif ediyor!