Pençe Kilit operasyonundan kahreden haber! 1 asker şehit

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Pençe Kilit operasyonunda açılan taciz ateşinde bir askerin şehit olduğunu iki askerin de yaralandığını açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Pençe Kilit operasyonunda açılan taciz ateşinde bir askerin şehit olduğunu iki askerin de yaralandığını açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde, 21 Eylül 2022 tarihinde, bir üs bölgemize teröristlerce yapılan taciz atışı sonucunda, kahraman silah arkadaşımız İstihkam Uzman Onbaşı Muhammed Karaçam şehit olmuş, 2 kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet; kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz" denildi. 

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 2 Mayıs'ta A101 Yine Karavan Satışına Başlıyor 1 Mayıs Günü Valilik kararıyla kapatılan ulaşım ağları duyurusu Survivor All Star 2024 101. Bölüm Fragmanı izle 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de! Askerlik yerleri açıklandı mı? Mayıs ayı celp dönemi ne zaman?