Pençe Kilit Operasyonu'nda bir acı haber daha geldi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da STK temsilcileri ile bir araya geldiği iftar programında konuştu. Erdoğan Pençe Kilit Operasyonu'nda şehit sayısının 5'e yükseldiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da STK temsilcileri ile bir araya geldiği iftar programında kritik açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Pençe Kilit Operasyonu'ndaki son durum hakkında bilgi verdi. Erdoğan, şehit sayısının 5'e yükseldiğini söyledi.

Erdoğan şunları söyledi:

Kuzey Irak'ta şu anda yapmış olduğumuz harekatta 5 şehidimiz oldu ama 60 civarında teröristi etkisiz hale getirdik, öldürdük.

Nerede terörist bulursak, ister Gabar'da, ister Cudi'de, ister Tendürek'te, ister Bestler Deresi'nde olsun, oraya benim komandom girecektir ve girdi.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Fenerbahçe Beko Monaco maçı sonrası saha karıştı! Beşiktaş Çaykur Rizespor Maçı geniş Özeti ve Golleri! Tarihte bugün ne oldu? 4 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle 2024 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak ?