Paylaşımı büyük tepki topladı!

Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel, eşi Zeynep Demirel, kızları Yade ve Yeda ile Bodrum'da tatilde.Demirel, sürat motorunun direksiyonunu 4 yaşındaki kızı Yade'ye emanet etti.

Posta'nın haberine göre; Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel, eşi Zeynep Demirel, kızları Yade ve Yeda ile Bodrum'daki evlerinde tatilde.



Çift önceki gün sürat motoruyla koyları gezdi. Volkan Demirel bir ara motorun direksiyonunu 4 yaşındaki kızı Yade'ye emanet etti. Zeynep Demirel bu anları Instastory'de yayınlayınca tepki topladı.

Küçük bir not: Sürat motoru kullanmak için amatör denizci ehliyeti şart. Yasalara göre sadece 14-16 yaşındaki çocuklara velilerin muavakatı ile amatör denizci ehliyeti verilebilir ancak bu da sadece 7 beygir gücünde yani çok yavaş hareket eden botlar için geçerlidir.

Kaynak: Superhabertv


Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! KPSS başvuru ücretleri belli oldu! KPSS Lisans, Ön lisans başvuruları!