Paris Saint-Germain 2-1 Chelsea

Paris Saint-Germain 2-1 Chelsea

Paris Saint-Germain 2-1 Chelsea

Şampiyonlar Ligi'nde Fransız Paris Saint-Germain, İngiliz Chelsea'yi evinde 2-1 yendi. Gecenin diğer maçında ise Benfica, Zenit'i 1-0 mağlup etti.

Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk maçında Fransa'da oynanan maçta Paris Saint-Germain ile İngiltere temsilcisi Chelsea Paris'te Parc Des Princes Stadı'nda karşı karşıya geldi. Ev sahibi Paris Saint-Germain 39. dakikada ünlü yıldızı Zlatan Ibrahimavic ile öne geçti, konuk Chelsea 45+1. dakikada Mikel'in golüyle eşitliği sağlasa da sonradan oyuna giren Cavani 78. dakikada attığı golle takımını 2 - 1 öne geçirdi. Bu sonuçla Fransa temsilcisi Paris Saint-Germain, bir hafta sonra oynanacak rövanş maçına Londra'da bir adım önde çıkacak.

BENFİCA - ZENİT MAÇINDA TEK GOL VAR

Bu arada Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda bu gece Portekiz'de oynanan Benfica - Zenit maçında ise ev sahibi ekip 90+1. dakikada Jonas'ın attığı golle sahadan 1 - 0 galip ayrıldı. Konuk Rus temsilcisi Zenit'te Criscito 90. dakikada gördüğü ikinci sarı ve ardından kırmızı kartla oyun dışında kald  

17 Mayıs 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de! 2024 MEB Bursluluk sınavı sonuçları (İOKBS) nereden sorgulanır? Tasarruf Tedbirleri Genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir? Öğretmenlik Meslek Kanunu çıktı mı? Dışişleri'ne yeni atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanı 28 Şubat davası sanıkları cezalarını affetti!