Özel sektör bayram tatili kaç gün? Özel sektör idari izinli sayılır mı? İşte yanıtı

Milyonlarca kişi Kurban bayramı tatilinin kaç gün olacağını merak ediyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklama ile Kurban bayramı tatilinin idari tatil ile birlikte 9 gün olacağı açıklandı. Özel sektör çalışanları da kurban bayramı tatilinin kaç gün olacağını araştırmaya başladı. Peki, özel sektör bayram tatili kaç gün? Bayram tatili idari izin mi? Kurban bayramı tatili kimleri kapsıyor? Bayram tatili kimlere 9 gün? Konuya ilişkin tüm detaylar haberimizde...

2022 Kurban bayramı tatili 9 gün mü?
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada "Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak. Kurban bayramı tatilini takip eden günler ile 15 Temmuz'u takip eden Çarşamba ve Perşembe günleri idari izin sayılacak." dedi.

Tümosan Konyaspor Fenerbahçe Maçı Geniş Özeti A101 9 Mayıs günü birçok avantajlı teknolojik ürünü sunacak Şebnem ile annesi Seda’nın duygusal konuşması damga vuracak! Nissan’ın çok avantajlı bahar kampanyaları devam ediyor Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak?