Özel: İstanbul'da oldu, olmaya devam edecek ve bütün Türkiye'de her şey çok güzel olacak

CHP Genel Başkanı sıfatıyla ilk açılış törenine katılan Özel, “Türkiye ve İstanbul üzerinde eski günlerini arayanların helikopterle gezip, yabancı ülkelere, Katar'a, Birleşik Arap Emirlikleri’ne kupon arsa pazarlayanların yerine, milletin parasını millete harcayanların yeniden yetkilendirileceği bir süreci yaşayacağız. Ekrem Başkan'ın dediği; İstanbul'da oldu, olmaya devam edecek ve bütün Türkiye'de her şey çok güzel olacak” dedi.

ÖZEL: İSTANBUL'DA OLDU, OLMAYA DEVAM EDECEK VE BÜTÜN TÜRKİYE'DE HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK

İBB, Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatıyla 1928 yılında kurulan, 1997’ye kadar faaliyetlerini sürdüren, o tarihten bu yana da kaderine terk edilen Büyükdere Fidanlığı ve Bahçıvanlık Okulu’nu yeniden canlandırdı. CHP Genel Başkanı sıfatıyla ilk açılış törenine katılan Özel, “Türkiye ve İstanbul üzerinde eski günlerini arayanların helikopterle gezip, yabancı ülkelere, Katar'a, Birleşik Arap Emirlikleri’ne kupon arsa pazarlayanların yerine, milletin parasını millete harcayanların yeniden yetkilendirileceği bir süreci yaşayacağız. Ekrem Başkan'ın dediği; İstanbul'da oldu, olmaya devam edecek ve bütün Türkiye'de her şey çok güzel olacak” dedi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’da açılışta yaptığı konuşmada, “İstanbul'un kadim tarihine, doğasına, kültürüne, maddi-manevi tüm mirasına özenle sahip çıkıyoruz. Bu şehrin bütün değer ve güzelliklerini, bütün maddi kaynaklarını 16 milyon İstanbulluya adil paylaştırma kararlılığıyla çalışıyoruz. Aslında çok farklı, çok yeni bir şey yapmıyoruz. Elbette ki dünyayı yeniden keşfetmiyoruz. Cumhuriyet bize ne öğrettiyse, Atatürk bize ne öğrettiyse, tam da onun başöğretmenliğine layık öğrenciler olarak onları yapıyoruz” ifadelerini kullandı. 

Gaddar’ın yeni bölümüne Dağhan ve Korkut yeniden karşı karşıya geliyor Hayırsız adasından suya atlayan Ilgaz kurtulabilecek mi? Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Şahane Hayatım'da Didem’in Şebnem’e karşı yeni planı hayata geçiriyor!