Ozan Güven'in evinden kaçış görüntüleri

Ozan Güven hakkında, 13.5 yıla kadar hapis istemiyle açılan dava dosyasına, Deniz Bulutsuz'un olay gecesi çıplak ayakla Ozan Güven'in evinden kaçış görüntüleri de girdi.

Ünlü oyuncu Ozan Güven hakkında sevgilisi Deniz Bulutsuz’a karşı “hakaret”, “cebir, hile ve tehdit ile kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” ve “silahla kasten yaralama” suçlarından 3 yıl 8 aydan, 13.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesi ilk duruşmanın 21 Ocak 2021’de görülmesini kararlaştırdı.

Bulutsuz'u darp ettiği gerekçesiyle hakkında 13,5 yıl hapis istenen Ozan Güven hakkındaki dava dosyasına, kamera kayıtları delil olarak girdi. Görüntülere göre, darp olayı sonrasında Deniz Bulutsuz'un gece saatlerinde çıplak ayakla sokakta yürüdüğü belirlendi. İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesi'nde, 21 Ocak'ta görülecek ilk duruşma öncesinde, Deniz Bulutsuz'un uğradığı şiddet sonrasına ilişkin bir işyeri ve akaryakıt istasyonundan temin edilen görüntüler dosyaya girdi.

Şahane Hayatım'da Didem’in Şebnem’e karşı yeni planı hayata geçiriyor! Hayırsız adasından suya atlayan Ilgaz kurtulabilecek mi? Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak?