Oyuncu Gizem Güven hamile mi?

Sosyal medyadan sık sık eşi Caner Turp ile paylaşımlarda bulunan ekranın ünlü oyuncusu Gizem Güven, son olarak eşiyle neşeli bir karesini takipçileriyle paylaştı. Ancak takipçilerinin dikkatini Güven'in aldığı kilolar çekti.

Sosyal medyadan sık sık eşi Caner Turp ile paylaşımlarda bulunan ekranın ünlü oyuncusu Gizem Güven, son olarak eşiyle neşeli bir karesini takipçileriyle paylaştı.

Ancak takipçilerinin dikkatini Güven'in aldığı kilolar çekti. Bir takipçisi oyuncuya, "Hamile misiniz? Sanki karnınız çıkmış biraz" diye sordu. Gizem Güven, takipçisinin bu sorusuna "Diyet öncesinden" diyerek yanıt verdi.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Süreyya Karabulut: : Cem Garipoğlu’nun otopsi fotoğraflara inanmıyorum