Otomotiv devi'nden şoke eden indirim!

Volkswagen, öyle bir indirim yaptı ki neredeyse görenler küçük dilini yutacak. Türkiye’de ismi pek bilinmeyen hatta pek çok kimse tarafından da sevilmeyen oysa çok kaliteli ve çok konforlu aynı zamanda çok uygun fiyatlı olan Volkswagen T-Roc, şimdi tam 80 bin TL farkla satılmaya başladı. İşte kampanya ayrıntıları…

Volkswagen T-Roc henüz yeni bir SUV modeli. Tüm dünyaya 2017 yılında sunulan Volkswagen T-Roc, Avrupa pazarında yeteri kadar ilgi görmesine rağmen ülkemizde istenilen ilgiyi göremedi.

Çok küçük bir kesim tarafından satın alınmış olan Volkswagen T-Roc, aslında bugüne kadar gördüğümüz pek çok SUV modelden daha üstün bir araç. SUV model aşıklarının da çok iyi bileceği gibi aslında bugüne kadar üretilmiş olan pek çok SUV modelden daha üstün özelliklere sahip.

İç donanım olarak, dış donanım olarak adeta bir farklılık olan Volkswagen T-Roc, 2022 için çok daha cazip fiyatlarla geliyor. İşte sizi sizden alacak Volkswagen T-Roc 2022 fiyat listesi.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Hyundai SANTA FE Red Dot Tasarım Ödülünü Kazandı! Kardeşlerim'de Akif ile Süreyya köşeye sıkışıyor Mutfak Bahane final gününe sevilen sanatçı Gülşah Buzlu damga vurdu!