ÖSO teröristlerin mühimmat deposunu vurdu

ÖSO güçleri Afrin'de devam eden Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, teröristlerin mühimmat deposunu imha etti.

TSK ile terör örgütlerine karşı mücadele eden ÖSO, Afrin'in beldesi Cinderes'te teröristleri uçaksavar silahıyla ateş altına aldı. ÖSO güçlerinin yaptığı atışlarda, teröristlerin mühimmat deposu imha edildi.

MÜHİMMAT DEPOSU HAVAYA UÇURULDU

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terör örgütlerine karşı başlattığı ve hız kesmeden devam eden Zeytin Dalı Harekatı'nda ÖSO birlikleri YPG'yi vurdu.

Terör örgütleri PKK/YPG ve DEAŞ’a yönelik yürüttülen Zeytin Dalı Harekatı'nda kapsamında, operasyonlar Cinderes bölgesinde yoğunlaştı.

Son olarak Raco bölgesinin de alınmasının ardından ÖSO, atışlarını Cinderes'teki terör hedeflerine gerçekleştirdi. Terör örgütlerinin mühimmat deposu olarak tespit edilen nokta, Doçka adı verilen uçaksavar silahıyla yapılan atışların ardından imha edildi.


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Süreyya Karabulut: : Cem Garipoğlu’nun otopsi fotoğraflara inanmıyorum