Osmaniye'de askeri kışlaya teröristlerce havan mermisi atıldı

Osmaniye'de bulunan Şehit Piyade Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Kışlası'na terör örgütü mensuplarınca 5 havan mermisi atılırken, olayda ölen veya yaralanan olmadı.

Osmaniye'de bulunan Şehit Piyade Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Kışlası'na terör örgütü mensuplarınca 5 havan mermisi atılırken, olayda ölen veya yaralanan olmadı.

Alınan bilgiye göre, Gebeli Mahalesi'nde bulunan Şehit Piyade Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Kışlası'na Amanos Dağları eteklerinden terör örgütü mensuplarınca 5 havan mermisi atıldı. Atılan mermilerden 3'ü kışla sınırları içerisine, diğer 2'si de mahalledeki bir bahçe ile yola düştü.





Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, polis ekipleri mermilerin düştüğü bölgelerde geniş güvenlik önlemi alıp, inceleme başlattı.

Osmaniye Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman da olay yerine gelerek, görevlilerden bilgi aldı.





Bu arada, olay sonrasında kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede özel harekat polisleri ve zırhlı araçların katılımıyla geniş çaplı operasyon başlatıldı. 


Deniz Gezmiş idam anında son sözleri - Deniz Gezmiş son mektubu Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan kimdir ve neden idam edildi? Hüseyin İnan idam anında son sözleri - Hüseyin İnan son mektubu Tarihte bugün ne oldu? 6 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Galatasaray EMS Yapı Sivasspor Maçı Geniş Özete ve Golleri! Survivor All Star 2024 105. Bölüm Fragmanı izle