Orhan Şen'den kar yağışı uyarısı!

İstanbul yoğun kar yağışıyla felç olurken Meteorolojiden Sakarya, Kocaeli ve Yalova için alarm geldi. Meteoroloji Profesörü Orhan Şen de yeni hava durumunu açıkladı. Meteorolojiden de arka arkaya son dakika uyarılar geldi işte son tahminler:

Türkiye hafta sonunda Balkanlar üzerinden pazartesi günü ise Karadeniz üzerinden kar yağışı ile kilitlendi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden bugün için yine kar uyarısı geldi. Son dakika uyarısında bu kez Kocaeli, Yalova ve Sakarya bulunuyor. Öğle saatlerinden itibaren kuvvetli kar yağışı bu illeri vuracak 20 cm kar yağacak. Meteoroloji Profesörü Orhan Şen de İstanbul için son hava durumu tahminini paylaştı. İstanbul da kar yağışı henüz bitmedi bu akşam bir kez daha vuracak. İşte meteoroloji ve uzmanların son tahminleri:

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Mucize sağlık kaynağı Zerdeçalın 11 faydası! ‘Yargı’da büyük finale 4 bölüm kala gerilim yeniden tırmanıyor! Aldatmak’ta Yeşim’le Dündar’ın ilişkisi ortalığı karıştıyor Gaddar'da Dağhan, Aydan’a evlilik teklif ediyor!